Vloerverwarming voor warme tenen

De oude Romeinen wisten al hoe ze het zich zo comfortabel mogelijk konden maken tijdens de barkoude winters, en plaatsten onder de vloer warme buizen waar hete lucht doorstroomde die afkomstig was van een haard in de kelder. In de 21ste eeuw hebben we dit systeem van vloerverwarming geoptimaliseerd, milieuvriendelijk gemaakt en maximaal verbeterd. Bij Reynders hebben we een jarenlange ervaring met vloerverwarming, zodat we je met raad en daad kunnen bijstaan!

 

Vloerverwarming: verwarming waar jij het nodig hebt

Het grote voordeel aan vloerverwarming is dat de zalige warmte niet geconcentreerd wordt in één bepaald deel van de kamer, zoals met radiatoren meer het geval is. Bij vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig over de hele kamer verdeeld en komt ze van de vloer. Aangezien de warme lucht stijgt wordt de meeste warmte dus exact daar gebruikt waar jij je bevindt. Vooral in huizen met hoge plafonds vormt dit een enorm voordeel, aangezien veel energie verloren kan gaan in de bovenste regionen van een kamer. Het cleane en strakke uiterlijk van een ruimte zonder radiatoren maakt deze verwarming bovendien zeer geliefd in moderne interieurs.

 

Zuiniger verwarmen met vloerverwarming

Een tweede voordeel is dat je niet noodzakelijk je hele verwarmingssysteem moet vervangen: vloerverwarming kan perfect aangesloten worden op je condensatieketel of op een warmtepomp. Dit zorgt er nog maar eens voor dat vloerverwarming een erg milieuvriendelijke manier is om je huis te verwarmen. Daarbovenop zorgt de typische stralingswarmte van vloerverwarming ervoor dat je de thermostaat gerust een graadje lager kan zetten: met vloerverwarming bereik je sneller dezelfde gevoelstemperatuur als radiatoren, maar dan wel aan een lagere luchttemperatuur.

 

Vasco: dé referentie voor vloerverwarming

De vloerverwarming die wij implementeren is zonder uitzondering van het merk Vasco. Wij kennen dit merk dan ook vanbinnen en vanbuiten, en zijn onder de indruk van de aanhoudende kwaliteit. De buizen van Vasco worden integraal in België geproduceerd en zijn gemaakt van uitstekend materiaal. Reynders houdt zich zowel met de installatie als met de reparatie van vloerverwarming bezig, en zal je met plezier alle informatie verschaffen over het verwarmen met vloerverwarming in jouw huis. Contacteer ons dus gerust op info@reynders-verwarming.be.

vloerverwarming verwarmen met vloerverwarming radiatoren verwarmen verwarming vloerverwarming verwarmen met vloerverwarming radiatoren verwarmen verwarming vloerverwarming verwarmen met vloerverwarming radiatoren verwarmen verwarming

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
vloerverwarming verwarmen met vloerverwarming radiatoren verwarmen verwarming vloerverwarming verwarmen met vloerverwarming radiatoren verwarmen verwarming
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.