Sanitair installatie

Het sanitair is ongetwijfeld een van de belangrijkste onderdelen van een woning. Zonder er bij na te denken draaien we elke dag meerdere keren de kraan open om water te krijgen, gebruiken we verschillende keren het toilet, gaan we regelmatig naar de badkamer om onze handen te wassen, enzovoort. Het spreekt dan ook voor zich dat de sanitair installatie van een woning tot in de puntjes perfect moet worden uitgevoerd. Daarom is er Reynders uit Dilsen-Stokkem: wij zijn gespecialiseerd in de installatie van sanitair en voeren allerlei taken uit hieromtrent, van klein tot groot.

 

Sanitair installatie van A tot Z

Een sanitair installatie bestaat uit verschillende onderdelen, en ook het dienstenpakket van Reynders is zeer uitgebreid op dit vlak. Kort samengevat kan je bij ons terecht voor werkelijk alles wat met je sanitair installatie te maken heeft. Denk hierbij aan het leggen van leidingen, het uitvoeren van rioleringswerken, het plaatsen van toestellen (waaronder douches en badkamermeubelen), het installeren van een regenwaterpomp, en nog veel meer. Daarnaast ben je ook voor kleinere herstellingen van je sanitair installatie aan het goede adres bij Reynders. Is er ergens in je huis een lekkende kraan? Is de vlotter van je toilet kapot waardoor de wc continu blijft lopen? Geef ons een seintje en wij komen bij je langs om dit te repareren. Ook wanneer je vermoedt dat er problemen zijn met je bestaande sanitair installatie, kan je op ons vertrouwen om het probleem op te sporen en te herstellen.

 

De beste producten voor jouw sanitair installatie

Voor elke sanitair installatie gebruiken we vanzelfsprekend alleen de beste materialen die de markt te bieden heeft. Om je sanitair helemaal tot in de details af te werken vind je bij Reynders eveneens diverse bijkomende producten zoals badkamermeubels, acrylwanden, douchebakken en regendouches. Opvallend populair zijn bijvoorbeeld ook de Rimfree toiletten ( zonder spoelrand). Deze bieden het beste van het beste voor jouw sanitair installatie: door de afwezigheid van een spoelrand zijn deze toiletten veel hygiënischer, zijn ze enorm makkelijk te onderhouden en zorgen ze ook voor een betere spoeling. Wens je meer te ontdekken over al de producten die wij aanbieden voor je sanitair installatie, aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Op zoek naar een professional voor je sanitair installatie?

Het belang van een degelijke sanitair installatie mag niet onderschat worden. Vertrouw daarom op een vakman zoals Reynders om jouw sanitair te installeren. Stiptheid, netheid, eerlijkheid en kwaliteit zijn enkele van de waarden die wij hoog in het vaandel dragen. Ben je op zoek naar een professionele sanitair installateur? Neem dan contact op met ons via info@reynders-sanitair.be of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via de desbetreffende pagina op deze website.

sanitair sanitair installatie installatie sanitair sanitair installeren toilet sanitair sanitair installatie installatie sanitair sanitair installeren toilet sanitair sanitair installatie installatie sanitair sanitair installeren toilet

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
sanitair sanitair installatie installatie sanitair sanitair installeren toilet sanitair sanitair installatie installatie sanitair sanitair installeren toilet
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.