Installateur van sanitair

Ga je een nieuwe woning bouwen en ben je op zoek naar een installateur voor het sanitair? Of heb je een bestaande woning gekocht en zoek je een professional om het sanitair te renoveren? Dan is Reynders uit Limburg de geknipte firma. Met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat de term “sanitair” behelst, kunnen wij je zonder enige twijfel een oplossing bieden voor jouw situatie! In deze rubriek geven we alvast meer informatie over al onze diensten omtrent sanitair, maar voor verdere inlichtingen kan je ons ook steeds persoonlijk contacteren.

 

Alles voor jouw sanitair installatie

Het sanitair in een woning bestaat uit verschillende aspecten. Het aansluiten van leidingen, het plaatsen van toestellen voor de productie van warm water, rioleringswerken her en der, en ga zo maar voort: het zijn allemaal zaken waarbij je de hulp kan inroepen van een sanitair specialist zoals Reynders. Zijn er bijvoorbeeld problemen met je sanitair installatie, zoals een toilet dat blijft lopen of een lekkende kraan? Geef ons dan een seintje en we komen langs om het probleem op te lossen. Daarnaast kan je ons tevens inschakelen voor de installatie van een regenwaterpomp, het plaatsen van een boiler, of voor de meest uiteenlopende rioleringswerken. Neem zeker een kijkje op de specifieke pagina’s om hier meer over te ontdekken!

 

Milieuvriendelijke oplossingen voor je sanitair

Milieubewust leven wordt alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen gaan daarom op zoek naar de meest milieuvriendelijke manieren om comfortabel te kunnen wonen, ook op het vlak van sanitair. Bij Reynders staan we je hier graag in bij! Wil je bijvoorbeeld regenwater gebruiken in het huishouden en zo minder drinkwater verspillen, dan kan je kiezen voor een regenput met regenwaterpomp. Deze pomp kan worden uitgerust met diverse filters, zodat je zelfs regenwater kan gebruiken om de was te doen. Dit zal je tevens een fikse besparing opleveren op je waterfactuur! Andere milieuvriendelijke oplossingen voor het sanitair zijn onder andere de zonneboiler en boiler met warmtepomp. Beide systemen gebruiken natuurlijke bronnen om energie uit te putten, waardoor er geen fossiele brandstoffen moeten worden aangewend.

 

Op zoek naar een sanitair specialist in Limburg?

Wanneer het gaat om sanitair is Reynders uit Limburg de specialist ter zake! Of het nu gaat om de installatie van een regenwaterpomp, het leggen van leidingen of het uitvoeren van werken aan de buitenriolering: Reynders doet het allemaal. Ook voor kleine herstellingen aan je sanitair installatie kan je ons altijd contacteren; wij nemen graag de tijd om langs te komen en het euvel te verhelpen. Wens je verdere informatie te ontvangen over onze diensten, neem dan zeker contact op via info@reynders-sanitair.be. We komen dan zo snel mogelijk op je mailtje terug. Reynders is jouw sanitair specialist uit Limburg!

sanitair sanitair specialist sanitair installatie installateur sanitair regenwaterpomp sanitair sanitair specialist sanitair installatie installateur sanitair regenwaterpomp sanitair sanitair specialist sanitair installatie installateur sanitair regenwaterpomp

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
sanitair sanitair specialist sanitair installatie installateur sanitair regenwaterpomp sanitair sanitair specialist sanitair installatie installateur sanitair regenwaterpomp
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.