Rioleringswerken

Ligt er riolering in jouw straat? Dan ben je wettelijk verplicht om je woning hier op aan te sluiten. Een aansluiting op het rioolnetwerk zorgt voor een vlotte afvoer van afvalwater dat afkomstig is van het huishouden (bijvoorbeeld van het toilet en van de douche) en gaat ook het overtollige hemelwater afvoeren dat niet in de grond kan trekken. Deze leidingen moeten uiteraard wel correct worden geplaatst; een klus die je best toevertrouwt aan een vakman inzake rioleringswerken. Reynders uit Limburg is hiervoor jouw perfecte partner! Naast het aanleggen van buitenriolering kan je ons bovendien ook inschakelen voor tal van andere rioleringswerken.

 

Voor alle rioleringswerken

Je kan een beroep doen op Reynders uit Dilsen-Stokkem voor de meest uiteenlopende rioleringswerken. Zijn er problemen met je buitenriolering voor de afvoer van het vuile water? Of moeten het afvalwater en het hemelwater dat via jouw woning de riolering in loopt, gescheiden worden? Voor dit type rioleringswerken kan je bellen naar Reynders. Aarzel dus niet om ons te contacteren indien je op zoek bent naar een aannemer voor rioleringswerken!

 

Rioleringswerken door Reynders: onze troeven

Reynders is zonder twijfel de geknipte partner voor al je rioleringswerken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector beschikken wij over de nodige professionaliteit om elk karwei tot een goed einde te brengen. Stiptheid en klantvriendelijkheid zijn hierbij twee vaste waarden waar we enorm veel belang aan hechten. Omdat rioleringswerken voor veel mensen een nogal abstract gegeven zijn, staan wij voor onze klanten ook altijd klaar met de nodige uitleg en advies. Laat je rioleringswerken uitvoeren aan de buitenriolering, dan mag je bijvoorbeeld niet vergeten dat je de buizen achteraf moet laten keuren. Dit geldt voor de leidingen die van je huis tot aan de aansluiting op de openbare riolering lopen. De lijst van erkende keurders kan je opvragen bij jouw rioolbeheerder. Je krijgt hiervan ook steeds een keuringsattest.

 

Reynders, aannemer in rioleringswerken

Het opengraven van een gracht, het leggen van de buizen voor een gescheiden waterafvoer, enzovoort: ben je op zoek naar een aannemer in rioleringswerken, dan moet je bij Reynders uit Limburg zijn. Wij zijn gespecialiseerd in alles omtrent centrale verwarming en sanitair. Voor het uitvoeren van rioleringswerken beschikken wij bovendien over een eigen graafmachine, zodat de werken vlot vooruit kunnen gaan. Wil je meer te weten komen over deze dienst, contacteer ons dan op info@reynders-sanitair.be.

rioleringswerken aannemer rioleringswerken buitenriolering riolering toilet rioleringswerken aannemer rioleringswerken buitenriolering riolering toilet rioleringswerken aannemer rioleringswerken buitenriolering riolering toilet

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert
rioleringswerken aannemer rioleringswerken buitenriolering riolering toilet rioleringswerken aannemer rioleringswerken buitenriolering riolering toilet