Renovatie van je centrale verwarming

Is je oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Dan kunnen wij je helpen met de renovatie van je verwarming. Als je nog steeds verwarmt met een oudere mazoutketel is het aanschaffen van een nieuwe condensatieketel bijvoorbeeld zeker en vast het overwegen waard. Hierdoor kan je ten slotte tot 35% besparen op je energiefactuur, en dat is niet niks. Het rendement en de duurzaamheid van een condensatieketel liggen bovendien veel hoger dan bij verouderde verwarmingsinstallaties, waardoor dit type verwarming zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is.

Wanneer renoveer ik mijn verwarming?

Wanneer renoveer ik mijn verwarming?

Technologie staat niet stil. Elk jaar worden er nieuwe technieken op het vlak van centrale verwarming ontwikkeld en toegepast, en elk jaar worden de beschikbare systemen qua verwarming dus steeds beter en efficiënter. Betekent dit dat je elk jaar een nieuwe verwarmingsketel moet kopen? Natuurlijk niet! Alleen wanneer je met een verouderde centrale verwarming werkt die echt niet meer rendabel is, raden we je aan om deze te vervangen in plaats van te repareren. We gaan er prat op dat wij je hierin eerlijk en juist advies geven.

Verwarming installeren of renoveren

Als je toch de beslissing maakt om je oude verwarming te laten renoveren, of om een centrale verwarming te installeren in een gebouw waar er nog geen aanwezig is, kunnen wij bij Reynders je correct adviseren over de verwarming die voor jou het voordeligst uitkomt. Daarenboven voeren wij de installatie, reparatie en renovatie van je verwarming altijd op een grondige en propere manier uit. Je huis zal er na de werkzaamheden dus net zo uitzien zoals je het hebt achtergelaten: geen vieze voetstappen op de vloer, geen rommel.

Verwarming installeren of renoveren.

Onderhoud van je verwarming

Vergeet ook niet dat een regelmatig onderhoud nog altijd de beste manier is om de renovatie of reparatie van je verwarmingsketel te voorkomen. Maak dus op tijd een afspraak voor het onderhoud van je verwarming. Voor gasketels gebeurt dit best om de twee jaar, voor mazoutketels jaarlijks. Voor meer informatie over het renoveren, installeren of onderhouden van je verwarming kan je ons steeds een mailtje sturen op info@reynders-verwarming.be. Om een afspraak te maken kan je ons ook bellen op ons telefoonnummer +32 89 65 72 66.

verwarming centrale verwarming verwarmingsketel renovatie centrale verwarming verwarming installeren verwarming centrale verwarming verwarmingsketel renovatie centrale verwarming verwarming installeren verwarming centrale verwarming verwarmingsketel renovatie centrale verwarming verwarming installeren

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
verwarming centrale verwarming verwarmingsketel renovatie centrale verwarming verwarming installeren verwarming centrale verwarming verwarmingsketel renovatie centrale verwarming verwarming installeren
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.