Radiatoren en convectoren

Radiatoren en convectoren worden sinds jaar en dag met succes gebruikt voor de verwarming van zowel grote als kleine ruimtes. Hoewel er tegenwoordig veel goede alternatieven voor de traditionele radiator of convector te vinden zijn, blijven deze verwarmingssystemen erg populair dankzij hun budgetvriendelijkheid en gemakkelijke installatie.

Hoe werken radiatoren?

Radiatoren hebben de laatste jaren een opmerkelijke evolutie ondergaan, zeker op het gebied van design. De typische witte radiator van weleer is nu in honderd en één uitvoeringen te verkrijgen: van lange, lage radiatoren die perfect onder een vensterbank passen tot hoge en smalle design radiatoren in verschillende kleuren. De manier van verwarming is echter steeds dezelfde gebleven: doorheen de dunne buizen van een radiator stroomt warm water dat de koude lucht eromheen efficiënt opwarmt. Die warme lucht stijgt op waardoor de koude lucht naar beneden zakt, waarna die op zijn beurt opgewarmd kan worden door de radiator. Door de eenvoud en de betrouwbaarheid van dit systeem worden radiatoren gekenmerkt door een lange levensduur.

 

Hoe werken convectoren?

Convectoren werken op een gelijkaardige manier als radiatoren, maar combineren deze methode met het aanzuigen van koude lucht.

Radiatoren en convectoren worden sinds jaar en dag met succes gebruikt voor de verwarming van zowel grote als kleine ruimtes.
De koude lucht wordt dus de convector ingezogen, waar hij verwarmd wordt door een buis met warm water die zijn warmte aan de koude lucht afgeeft. Deze buis wordt omringd door aluminium lamellen en is dus niet direct toegankelijk, wat van convectoren een heel brandveilige verwarming maakt. De opgewarmde lucht wordt de kamer ingeblazen en zorgt voor een aangename en gelijkmatige, maar vooral snelle verwarming van de ruimte.
Bij Reynders hebben we na vele jaren ervaring een uitstekend idee van de markt op het vlak van radiatoren en convectoren, en zijn we gespecialiseerd in het installeren en repareren van beide systemen.

Ook convectoren hebben al ettelijke dienstjaren op hun palmares, waardoor de huidige generatie convectoren ver vooruitgegaan is ten opzichte van vroeger.

 

Radiatoren en convectoren bij Reynders

Bij Reynders hebben we na vele jaren ervaring een uitstekend idee van de markt op het vlak van radiatoren en convectoren, en zijn we gespecialiseerd in het installeren en repareren van beide systemen. Wie twijfelt over de beste keuze tussen radiatoren of convectoren kan gerust contact met ons opnemen op info@reynders-verwarming.be, zodat we je kunnen helpen om een verwarming uit te kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en verbruik.

radiatoren convectoren radiatoren en convectoren verwarming radiator radiatoren convectoren radiatoren en convectoren verwarming radiator radiatoren convectoren radiatoren en convectoren verwarming radiator

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
radiatoren convectoren radiatoren en convectoren verwarming radiator radiatoren convectoren radiatoren en convectoren verwarming radiator
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.