Onderhoud van je verwarmingsketel

Wist je dat je je gasketel om de twee jaar moet laten nakijken, en je mazoutketel zelfs jaarlijks? Een correct en regelmatig onderhoud van je centrale verwarming is dan ook absoluut noodzakelijk voor de levensduur van je verwarmingsketel. Wacht niet te lang met een afspraak te maken voor het onderhoud van je verwarmingsketel, want ook hier geldt dat problemen voorkomen altijd beter is dan genezen!

Waarom is een onderhoud van je verwarmingsketel noodzakelijk?

Waarom is een onderhoud van je verwarmingsketel noodzakelijk?

Een goed onderhouden verwarmingsketel zal beduidend langer meegaan. Ook voor het behouden van een optimaal rendement van je centrale verwarming is een regelmatig nazicht geen overbodige luxe. Daarenboven wordt er tijdens het onderhoud van je verwarmingsketel preventief gezocht naar eventuele mankementen, die later voor grotere problemen zouden kunnen zorgen. Dit kan je op lange termijn hoge reparatiekosten besparen, en zelfs het vroegtijdig moeten vervangen van je ketel voorkomen.

Onderhoud van je verwarmingsketel en afgifte reinigingsattest

Tijdens het onderhoud van je verwarmingsketel doet de reparateur meer dan alleen het afgeven van een reinigingsattest: de pakkingen worden vervangen, de warmtewisselaar wordt gereinigd en de gasleiding wordt gecontroleerd. Het overslaan van een reinigingsbeurt is dus niet aangeraden, het kan je wel eens voor onvoorziene kosten zetten. Als je thuis gebruik maakt van een condensatieketel voor je centrale verwarming, vergeet dan niet dat een onderhoud van de schoorsteen niet noodzakelijk is: dit type verwarmingsketel stoot geen roet uit en maakt je schouw dus ook niet vuil.

Maak een afspraak voor het onderhoud van je verwarmingsketel

Bij Reynders werken we graag proactief: wij zullen je contacteren wanneer het tijd is voor het onderhoud van jouw verwarmingsketel! Zo hoef je er zelf niet aan te denken en loop je niet het risico het onderhoud te vergeten. Over de datum en tijd van je afspraak overleggen we dan samen zodat je er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Aangezien wij enkel werken met verwarmingsketels van Vaillant zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van dit merk. Met andere merken kunnen we je helaas niet van dienst zijn. Wil je een afspraak maken voor het onderhoud van je verwarmingsketel of wil je graag meer informatie? Bel ons op +32 89 65 72 66 of stuur ons een mailtje op info@reynders-verwarming.be.

Maak een afspraak voor het onderhoud van je verwarmingsketel.
verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel centrale verwarming onderhoud centrale verwarming condensatieketel verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel centrale verwarming onderhoud centrale verwarming condensatieketel verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel centrale verwarming onderhoud centrale verwarming condensatieketel

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel centrale verwarming onderhoud centrale verwarming condensatieketel verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel centrale verwarming onderhoud centrale verwarming condensatieketel
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.