Over Reynders

Welkom op de website van Reynders sanitair en verwarming. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe verwarmingsketel, een nieuwe badkamer of een systeem voor de ventilatie in je woning: Reynders zal je met plezier adviseren en bijstaan. Is je volledige CV installatie aan vernieuwing toe? Dan helpen wij je graag verder! Reynders is een familiair en persoonlijk bedrijf dat geleid wordt door een enthousiast koppel, waarin jouw wensen en noden centraal staan. Onze expertise halen we uit de tientallen jaren dat we allebei al actief zijn in deze sector, waardoor we onze opgedane kennis kunnen bundelen.

Centrale verwarming en badkamers

Snuffel gerust even door de verschillende categorieën op onze website, waar je meer informatie zult vinden over onze diensten en expertises. Wij zijn zowel gespecialiseerd in verwarmingssystemen zoals condensatieketels, warmtepompen, vloerverwarming en radiatoren, als in badkamers. Zowel de installatie van centrale verwarming als het onderhoud nadien wordt door ons uitgevoerd en opgevolgd. Wij houden bijvoorbeeld bij wanneer het tijd is voor het jaarlijkse onderhoud van je verwarmingsketel, en nemen dan zelf contact met je op. Zo hoef je zelf helemaal nergens aan te denken. Of voer je de installatie van je centrale verwarming liever zelf uit? Dan werken we samen met jou een volledig doe-het-zelf plan uit waarbij we je assisteren waar en wanneer je het nodig hebt.

Centrale verwarming en badkamers.
Welkom op de website van Reynders sanitair en verwarming.

Badkamers en algemeen sanitair

Maar ook je sanitaire voorzieningen zijn bij ons in goede handen: Reynders verzorgt alles wat te maken heeft met badkamers en achterliggende structuren zoals (zonne)boilers, regenwaterpompen en rioleringswerken. Wij beschikken over een ruim aanbod van alles wat je voor badkamers maar nodig zou kunnen hebben: badkamermeubels, inloopdouches, douchecabines, kranen, toiletten, en ga zo maar door. Daarenboven zijn wij gespecialiseerd in acrylwanden: waterdichte wanden die zeer onderhoudsvriendelijk zijn en tegen het bestaande tegelwerk geplaatst kunnen worden.

 


Renovatie van CV, badkamers en ventilatie

Ten slotte installeren wij ook ventilatiesystemen die een goede luchtcirculatie in je huis garanderen. Om onze werken en renovaties aan centrale verwarming, ventilatie en badkamers in goede banen te leiden rekenen wij op een jarenlange ervaring. Wij begeleiden iedere klant dan ook individueel en werken steeds met maatwerk waar mogelijk. Met vragen en problemen kun je dus steeds bij ons terecht, waarna we zo snel mogelijk op zoek gaan naar de juiste oplossing.

 

Neem contact op voor vragen en offertes!

Als je graag meer informatie wilt over één van onze diensten of als je een afspraak wilt maken voor een reparatie of onderhoud van je verwarming of sanitair, kan je steeds contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook als je een gratis, vrijblijvende offerte zou willen aanvragen kan je ons een berichtje sturen! Hoewel onze thuisbasis in Dilsem-Stokkem in Limburg ligt zijn wij actief over heel Limburg en aangrenzende provincies, waar we al talloze mensen hebben kunnen helpen.

verwarming centrale verwarming sanitair en verwarming sanitair badkamers verwarming centrale verwarming sanitair en verwarming sanitair badkamers verwarming centrale verwarming sanitair en verwarming sanitair badkamers

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert
verwarming centrale verwarming sanitair en verwarming sanitair badkamers verwarming centrale verwarming sanitair en verwarming sanitair badkamers