Gyprocwerken voor nieuwbouw en renovatie

Wil jij een binnenruimte in jouw woning een nieuwe look bezorgen? Dan kan dat snel en efficiënt door middel van gyprocwerken. Of je nu een voorzetwand wil plaatsen in het kader van een badkamerrenovatie, de zolder de juiste afwerking wil geven met een gyproc plafond, of een slaapkamer in tweeën wil opdelen door middel van een valse wand, Reynders voert al jouw gyprocwerken uit met de grootste zorgvuldigheid en expertise, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 

Gyprocwerken voor badkamerrenovatie

Is jouw badkamer verouderd en aan renovatie toe? Met voorzetwanden in gyproc, een vals plafond of een scheidingswand in gipskarton steek jij jouw badkamer in een handomdraai in een nieuw kleedje! Ook in vochtige ruimtes kunnen gyprocwerken uitgevoerd worden. Bovendien zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals het schilderen, betegelen of behangen van gyproc panelen, waardoor jij jouw gyproc wanden de gewenste afwerking kan bezorgen aangepast aan het interieur van jouw badkamer. Een gyproc badkamer was nog nooit zo mooi!

 

Gyprocwerken: vals plafond plaatsen

Wil jij die onafgewerkte zolder eindelijk onder handen nemen? Dan kan de constructie van een verlaagd gyproc plafond soelaas bieden. Een gyproc plafond biedt veel voordelen zoals de mogelijkheid om het op elke gewenste hoogte te plaatsen, de voorziening van inbouwspots of indirecte verlichting, leidingen en ventilatiekanalen, en de mogelijkheid om gordijnen weg te werken. Ook wie een bestaand plafond extra wil isoleren, is gebaat bij de plaatsing van een verlaagd gyproc plafond. Gyprocwerken? Slechts één adres!

 

Gyprocwerken: scheidingswand of voorzetwand plaatsen

Voor wie kamers op een snelle, efficiënte manier wil herindelen, is de plaatsing van scheidingswanden in gyproc een absolute aanrader. Doorgaans worden gyproc wanden opgebouwd uit een metalen profiel of een houten frame, en net zoals bij standaard muren is het bij valse gyproc wanden perfect mogelijk om openingen te voorzien voor deuren en ramen. Muren die in slechte staat verkeren, kan je opnieuw kaarsrecht maken met behulp van voorzetwanden in gyproc. Deze gyproc wanden kan je voorzien van leidingen, schakelaars en ventilatie, en je kan er zelfs een wastafel of toilet tegen plaatsen. Gyproc plaatsen? Reynders voert al jouw gyprocwerken deskundig uit!

 

Reynders voert jouw gyprocwerken uit

Je kan bij Reynders terecht voor de plaatsing van alle soorten gyproc wanden, van eenvoudige voorzetwanden tot gesofisticeerde brandwerende, waterafstotende of isolerende scheidingswanden en gyproc plafonds. De prijs is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de toepassing (plafond, scheidingswand of voorzetwand), de moeilijkheidsgraad van de uit te voeren gyprocwerken, de opbouw en de eventuele combinatie met isolatie. Contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van onze gyprocwerken.

Gyprocwerken gyproc plafond gyproc wanden voorzetwand voorzetwanden Gyprocwerken gyproc plafond gyproc wanden voorzetwand voorzetwanden Gyprocwerken gyproc plafond gyproc wanden voorzetwand voorzetwanden

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
Gyprocwerken gyproc plafond gyproc wanden voorzetwand voorzetwanden Gyprocwerken gyproc plafond gyproc wanden voorzetwand voorzetwanden
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.