Doe-het-zelf verwarming

Heb je zin om zélf aan de slag te gaan met je centrale verwarming, maar ben je niet helemaal zeker van je stuk? Dan hebben we ook voor jou de perfecte oplossing. Doe-het-zelf verwarming aanleggen hoeft immers geen onmogelijke opgave te zijn. Met de juiste begeleiding installeer je helemaal zelf je cv-leidingen, vloerverwarming, radiatoren en convectoren. Reynders biedt advies en hulp omtrent doe-het-zelf verwarming, waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Bij ons geen prefab pakketten voor doe-het-zelf verwarming

Onze grootste troef op vlak van doe-het-zelf verwarming is onze persoonlijke aanpak. Bij ons vind je geen klaargemaakte, universele bouwpakketten waar enkel een vage handleiding bij zit. Geen bandwerk dus - integendeel! Elk huis heeft volgens ons zijn eigen handleiding, dus zitten we eerst en vooral samen met jou rond de tafel en bekijken we in detail hoe de installatie van jouw doe-het-zelf verwarming zal verlopen. We stellen een plan op met waar de verwarmingsketel geplaatst zal worden, hoe de buizen zullen lopen en op welke plaats je het best je radiatoren of convectoren kan hangen om een gelijkmatige verspreiding van de warmte te verzekeren.

Bij ons geen prefab pakketten voor doe-het-zelf verwarming.
Doe-het-zelf verwarming, maar mét begeleiding!

Doe-het-zelf verwarming, maar mét begeleiding!

Doe-het-zelf verwarming betekent niet dat je álles zelf moet doen. Bepaalde delicate taken, zoals bijvoorbeeld het installeren van de technische ruimte of het plaatsen van de gasleiding, voeren we steeds zelf uit om het je zo gemakkelijk (en veilig!) mogelijk te maken. Het leidingwerk en het ophangen van de radiatoren kan je zelf doen, maar nooit laten we je aan je lot over. Elke taak die je zelf uitvoert zal dan ook eerst even voor een klein stukje ter plaatse worden voorgedaan, waarbij we je uitleg geven en alles grondig overlopen. Op die manier weten we dat je centrale verwarming goed en correct geplaatst wordt. We sparen tijd noch moeite om elke klant individueel te kunnen begeleiden, zodat fouten absoluut vermeden kunnen worden.

Een probleem met je doe-het-zelf verwarming?

Maak je toch een fout of weet je even niet meer hoe het verder moet? Dan staan wij altijd voor je klaar om je weer de juiste weg op te helpen. Uiteraard ben je niet verplicht om te kiezen voor doe-het-zelf verwarming. Als je je verwarming liever professioneel laat plaatsen, komen wij bij jou thuis alles efficiënt in orde brengen. Wij werken hierbij op een grondige en propere manier: na de plaatsing wordt je huis opnieuw in een nette staat achtergelaten. Reynders staat garant voor een persoonlijke aanpak die afgestemd is op jouw behoeften. Voor meer informatie over doe-het-zelf verwarming kan je ons altijd contacteren op info@reynders-verwarming.be.

doe-het-zelf verwarming verwarming radiatoren centrale verwarming convectoren doe-het-zelf verwarming verwarming radiatoren centrale verwarming convectoren doe-het-zelf verwarming verwarming radiatoren centrale verwarming convectoren

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
doe-het-zelf verwarming verwarming radiatoren centrale verwarming convectoren doe-het-zelf verwarming verwarming radiatoren centrale verwarming convectoren
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.