Centrale verwarming

Het kiezen van de juiste centrale verwarming is geen sinecure. Elke woning is immers anders en vereist een individuele aanpak. Niet iedereen heeft dus profijt bij hetzelfde systeem. Ben je erg milieubewust en wil je je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden? Dan is een warmtepomp misschien wel iets voor jou. Weegt de prijsfactor zwaarder door vanwege je renovatiebudget? Dan is een condenserende gaswandketel misschien wel de beste keuze. Bij Reynders in Limburg nemen we de tijd voor iedere klant om samen uit te dokteren welke verwarming het beste bij jouw behoeften en bij jouw budget past.

Centrale verwarming met radiatoren en convectoren

De meest voorkomende centrale verwarming is nog steeds de traditionele verwarmingsketel in combinatie met radiatoren of convectoren. Deze centrale verwarming is budgetvriendelijk in aankoop, betrouwbaar en stijlvol. Een condensatieketel maakt dit systeem milieuvriendelijker en helpt je te besparen op je energiefactuur. Als je nog steeds gebruik maakt van een oudere gasketel of een mazoutketel, is het aanschaffen van een condensatieketel zeker het overwegen waard.

Centrale verwarming met radiatoren en convectoren.

Vloerverwarming en verwarming met een warmtepomp

Vloerverwarming wordt wat centrale verwarming betreft steeds populairder. De heerlijke stralingswarmte voelt aangenaam op de huid aan en staat je toe de verwarming iets lager te zetten: stralingswarmte geeft namelijk een warmer gevoel bij een lagere omgevingstemperatuur. Daarenboven warmt de ruimte heel gelijkmatig en snel op. Samen met een condensatieketel vormt deze installatie een uitstekende, energiezuinige verwarming. Toch wint de warmtepomp het pleit als de meest zuinige verwarming. De warmtepomp maakt namelijk handig gebruik van de omgevingswarmte en werkt niet op fossiele brandstoffen, waardoor de warmtepomp helemaal geen roet uitstoot.

Om je centrale verwarming een zo lang mogelijke levensduur te gunnen en een optimaal rendement te behouden is het belangrijk dat je je verwarming regelmatig een onderhoud geeft.

Onderhoud van je centrale verwarming

Om je centrale verwarming een zo lang mogelijke levensduur te gunnen en een optimaal rendement te behouden is het belangrijk dat je je verwarming regelmatig een onderhoud geeft. Reynders voert grondige onderhoudsbeurten uit om je centrale verwarming in de best mogelijke staat te houden. Wij bellen onze klanten te gepasten tijde ook op om een datum voor het volgende onderhoud vast te prikken. Zo ben je steeds zeker van een tijdig onderhoud van je centrale verwarming, zonder het risico dit te vergeten.

De levensduur van je verwarmingsketel begint echter met de kwaliteit van het materiaal dat je aankoopt. Wij werken daarom uitsluitend met ketels van Vaillant, die we door en door kennen en waar we al jaren positieve resultaten mee boeken. Bij Reynders komt kwaliteit op de eerste plaats!

 

Je centrale verwarming zelf installeren

Wil je liever zelf je verwarming installeren? Dan kan je bij Reynders een doe-het-zelf pakket op maat bestellen waarmee je zelf aan de slag kan. Natuurlijk hoef je dit niet helemaal alleen te doen: wij bieden steeds individuele begeleiding en komen ter plaatse een demonstratie geven om je op weg te helpen. Zo zijn we er zeker van dat de installatie van je centrale verwarming correct verloopt, want kwaliteitsvolle centrale verwarming komt bij Reynders altijd op de eerste plaats. In de verschillende rubrieken kan je meer informatie terugvinden omtrent de verschillende soorten centrale verwarming die wij aanbieden. Als je graag nog wat extra informatie zou willen, als je met een vraag zit, of een offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@reynders-verwarming.be. Om een afspraak te maken voor het onderhoud van je centrale verwarming kan je ons ook steeds bereiken op +32 89 65 72 66.

verwarming centrale verwarming onderhoud centrale verwarming installatie centrale verwarming vloerverwarming verwarming centrale verwarming onderhoud centrale verwarming installatie centrale verwarming vloerverwarming verwarming centrale verwarming onderhoud centrale verwarming installatie centrale verwarming vloerverwarming

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
verwarming centrale verwarming onderhoud centrale verwarming installatie centrale verwarming vloerverwarming verwarming centrale verwarming onderhoud centrale verwarming installatie centrale verwarming vloerverwarming
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.