Bezoek de toonzaal van Reynders

Wil jij jouw huidige badkamer renoveren? Of ben je aan het bouwen en zoek je nog naar een partner voor sanitair en verwarming? Bij Reynders zit je goed. Bovendien kan je bij ons op afspraak langskomen om onze toonzaal te ontdekken. We zetten alles in het teken van persoonlijk contact, service, en kwaliteit!

 

Ontdek de toonzaal van Reynders

Van inloopdouches tot toiletten, van badkuipen tot badkamermeubelen, het zijn slechts enkele voorbeelden van de collectie waarover wij in onze toonzaal beschikken. En ja hoor, je kan ook kiezen uit verschillende merken. Meld dus zeker jouw voorkeuren aan ons, want we houden er graag rekening mee! Wat kan je verwachten in onze toonzaal? Voorbeelden van badkamers. Wij geven je een overzicht van hoe jij jouw badkamer zou kunnen inrichten. Gastvrouw Kim is verantwoordelijk voor de inrichting van de toonzaal en doet dit met hart en ziel. Zij is dan ook erg goed in het esthetische gedeelte. Kom jij haar parel-badkamers een keer bezoeken?

 

Een toonzaal op afspraak?

Om meer tijd en aandacht aan onze klanten te kunnen spenderen en u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we uitsluitend op afspraak. Wij trekken tijd uit om met jou tot de badkamer van je dromen te komen. Zo hoef jij je niet ongemakkelijk te voelen omdat er nog anderen staan te wachten en kan je al je vragen stellen. Wij streven steeds naar een persoonlijke aanpak, luisteren naar jouw wensen en noden, en creëren samen jouw ultieme badkamer. Bel ons op +32 89 65 72 66, stuur een mail naar info@reynders-sanitair.be, of vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken.

 

Ontdek onze toonzaal

Heb je na het lezen van deze tekst zin gekregen om onze toonzaal een keertje te bezoeken? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Zodra jij jouw gegevens hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het in te plannen. Tot binnenkort?

Voornaam en naam *
Straat en nr. *
Postcode en gemeente *
Telefoonnr. *
E-mailadres *
Vragen / opmerkingen *
badkamer badkamers badkamer renoveren sanitair verwarming badkamer badkamers badkamer renoveren sanitair verwarming badkamer badkamers badkamer renoveren sanitair verwarming

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
badkamer badkamers badkamer renoveren sanitair verwarming badkamer badkamers badkamer renoveren sanitair verwarming
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.