Badkamers bij Reynders

Het belang van badkamers mag niet onderschat worden - je badkamer is namelijk een van de allerbelangrijkste kamers in je huis. Je poetst er je tanden, je gaat er naar het toilet, je neemt er een verkwikkende douche,… Als je alles optelt zou het je verbazen hoeveel tijd je dagelijks doorbrengt in je badkamer. Reden te meer dus om er een verzorgde, ontspannen ruimte van te maken die je meer te bieden heeft dan enkel de praktische kant. Reynders, gelegen in Limburg, beschikt over alles wat badkamers maar nodig kunnen hebben!

Reynders neemt zowel de gedeeltelijke als de totale renovatie van badkamers op zich.

Badkamers in alle vormen en maten

Reynders neemt zowel de gedeeltelijke als de totale renovatie van badkamers op zich. Of het nu gaat om inloopdouches, kranen, wasbakken, badkamermeubels, etc., in ons ruime aanbod vind je vast waar je naar op zoek bent. Om je badkamer extra klasse te geven kun je bijvoorbeeld een stijlvolle inloopdouche plaatsen, met een douchebak in elke maat die je maar nodig kan hebben. Voor moderne, functionele badkamers hebben we kastjes en meubels in allerlei materialen, zoals laminaat, melamine of eik. Tegenwoordig kan je trouwens vaak zelf je badkamermeubel samen stellen: de kleur, hoogte, breedte en diepte van veel meubels zijn vrij te kiezen en aan te passen naargelang de afmetingen van je badkamer. Bijna maatwerk dus!

Moderne douches voor moderne badkamers

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Wie houdt van zalige, ontspannende douches kan kiezen voor een waterzuinige regendouche. Voor wie liever een stevige straal heeft om te genieten van een relaxerende watermassage zijn douchecabines met hydromassage misschien wel een optie. De laatste jaren worden veel badkamers ook uitgerust met inloopdouches, vanwege hun moderne en luxueuze uitstraling, terwijl cabines een hele reeks technische snufjes kunnen huisvesten. Ontdek nu ook onze handige acrylwanden speciaal voor badkamers: op maat gemaakte acrylplaten die zonder tegels uit te breken tegen de muur geplaatst kunnen worden, daarenboven zijn ze 100% waterdicht en super hygiënisch. Met acrylwanden kies je voor het allergrootste gemak in onderhoud.

Voor moderne, functionele badkamers hebben we kastjes en meubels in allerlei materialen, zoals laminaat, melamine of eik.

Badkamers van de hoogste kwaliteit

Zowel voor de installatie, reparatie of renovatie van badkamers dragen wij klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Bij ons dus geen ellenlange wachttoon bij de klantendienst: wij volgen iedere klant zelf op en doen steeds ons uiterste best om elke vraag en elk probleem snel en effectief op te lossen. Om een goede kwaliteit en duurzaamheid van onze geïnstalleerde badkamers te garanderen werken wij enkel met de beste producten van erkende merken. Indien mogelijk kiezen we steeds voor Belgische creaties waardoor het contact met onze leveranciers vlot verloopt. Als je een offerte wil aanvragen voor de renovatie van je badkamer, een andere vraag hebt omtrent badkamers of meer informatie wilt over een van onze diensten, kan je ons altijd contacteren via het contactformulier!

badkamers badkamer renovatie van badkamers renovatie badkamers moderne badkamers badkamers badkamer renovatie van badkamers renovatie badkamers moderne badkamers badkamers badkamer renovatie van badkamers renovatie badkamers moderne badkamers

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
badkamers badkamer renovatie van badkamers renovatie badkamers moderne badkamers badkamers badkamer renovatie van badkamers renovatie badkamers moderne badkamers
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.