Tijd voor een badkamerrenovatie?

Iedereen kent wel iemand die vol goede moed aan renovatiewerken begonnen is, waarna die werken maanden of soms zelfs jarenlang bleven aanslepen zonder dat het werk ooit af lijkt te raken. Misschien zit je momenteel zelf wel in zo’n situatie. Renovatiewerken die niet lopen zoals gepland kunnen erg zenuwslopend zijn. Over de renovatie van je badkamer hoef je echter alvast niet in te zitten: Reynders uit Limburg doet je badkamerrenovatie snel en efficiënt, en maakt géén gebruik van onderaannemers of onbekende ingehuurde werkkrachten. Wij doen alles zelf, en met een glimlach.

Wij volgen elke badkamerrenovatie persoonlijk op!
Voor
Over de renovatie van je badkamer hoef je echter alvast niet in te zitten: Reynders uit Limburg doet je badkamerrenovatie snel en efficiënt, en maakt géén gebruik van onderaannemers of onbekende ingehuurde werkkrachten.
Na:

Wij volgen elke badkamerrenovatie persoonlijk op!

Wie een badkamerrenovatie uitvoert kan wel eens in een lastig parket raken wanneer de installatie van die prachtige douche eindeloos blijft aanslepen. Je badkamer is dan ook een essentieel onderdeel van je huis dat je dagelijks nodig hebt. Als je door Reynders je badkamer laat installeren zal je niet te maken krijgen met onverwachtse opschortingen van je badkamerrenovatie, of met slechte communicatie. Wij gaan namelijk prat op onze individuele begeleiding en opvolging van iedere klant, en voeren elke badkamerrenovatie zelf uit. Zo wordt je nooit van het kastje naar de muur gestuurd, want wij installeren zowel de kastjes als de muur! Er is dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen, wat een effectieve communicatie en een snelle opvolging van je vragen garandeert.

 

Badkamerrenovatie van A tot Z

Bij Reynders kan je terecht voor je totale badkamerrenovatie, van A tot Z. Wij doen dus niet enkel de installatie van badkamermeubels, douches en kranen, we kunnen ook nieuwe tegels leggen of een ander plafond steken. Je hoeft dus niet verder te zoeken, badkamerspecialist Reynders in Limburg verkoopt en installeert alles wat te maken heeft met badkamerrenovatie. Zowel inloopdouches en douchecabines als wasbakken, badkamermeubels en toiletten kan je bij ons vinden, in allerlei materialen. De grootte van de ruimte is daarbij van geen belang: wij kunnen zowel grote als kleine ruimtes omtoveren in praktische, elegante badkamers.

Badkamerrenovatie van A tot Z.
Voor:
Bij Reynders kan je terecht voor je totale badkamerrenovatie, van A tot Z.
Na:

Contacteer ons in verband met je badkamerrenovatie

Badkamerspecialist Reynders zal steeds al het mogelijke doen om je badkamerrenovatie snel tot een goed einde te brengen. Ben je geïnteresseerd in het renoveren van je badkamer? Dan kan je steeds bij ons terecht op info@reynders-sanitair.be. Als je graag een offerte wilt aanvragen voor je badkamerrenovatie kan je hier klikken.

badkamerrenovatie totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie van a tot z badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie van a tot z badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie van a tot z badkamer badkamerspecialist

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
badkamerrenovatie totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie van a tot z badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie van a tot z badkamer badkamerspecialist
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.