Een badkamermeubel naar jouw smaak

Van je badkamer kan je de meest stijlvolle ruimte in je huis maken. Vroeg opstaan, douchen en je tanden poetsen wordt ’s ochtends ook zo veel aangenamer in een mooie, smaakvolle badkamer. De keuze van je badkamermeubels valt dus niet te onderschatten! Zoek je een badkamermeubel met een strak, modern design? Of had je een meer landelijke stijl in gedachten? Bij Reynders in Limburg kan je terecht voor een badkamermeubel dat perfect bij je past.

 

Elk badkamermeubel kan je combineren

Reynders beschikt over een zeer uitgebreid gamma in badkamermeubelen, waar er voor iedere smaak en elk budget een badkamermeubel te vinden is. Daarenboven zijn veel badkamermeubels nu ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes, dieptes en zelfs in verschillende kleuren! De mate waarin je deze meubels kan aanpassen gaat erg ver, zodat je bijna als bij maatwerk je ideale badkamermeubel zelf kunt samenstellen.

Elk badkamermeubel kan je combineren.
Verschillende materialen voor je badkamermeubel.

Verschillende materialen voor je badkamermeubel

Ons aanbod omvat zowel houten badkamermeubels in melamine als in eik. Het prijskaartje van een eiken badkamermeubel ligt gemiddeld wat hoger dan dat van een meubel in melamine, maar dit vertaalt zich zowel in een mooiere esthetische afwerking als in de duurzaamheid van het badkamermeubel. Ook in wasbakken heb je een ruime keuze, waaronder wasbakken in kunstmarmer, composiet en keramiek.

 

Kwalitatieve badkamermeubels uit België

Om de kwaliteit van je badkamermeubel te garanderen werken wij uitsluitend met topproducenten uit België, waaronder Vika, Detremmerie en F&F, die allemaal op een lange traditie en expertise rekenen in de productie van badkamermeubelen. Hun jarenlange ervaring op gebied van deze meubels komt tot uiting in de verzorgde afwerking en lange levensduur van de producten. Door te kiezen voor Belgische topmerken zijn we er zeker van dat je badkamermeubel niet alleen esthetisch mooi, maar ook duurzaam en van goede kwaliteit is!

 

Neem contact op en vind je ideale badkamermeubel!

Wil je graag meer informatie omtrent ons ruime aanbod in badkamermeubels? Neem dan zeker contact op op info@reynders-sanitair.be.

badkamermeubel badkamermeubels eiken badkamermeubel houten badkamermeubels gamma badkamermeubelen badkamermeubel badkamermeubels eiken badkamermeubel houten badkamermeubels gamma badkamermeubelen badkamermeubel badkamermeubels eiken badkamermeubel houten badkamermeubels gamma badkamermeubelen

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Doucé uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde zéér vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
badkamermeubel badkamermeubels eiken badkamermeubel houten badkamermeubels gamma badkamermeubelen badkamermeubel badkamermeubels eiken badkamermeubel houten badkamermeubels gamma badkamermeubelen
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.