Acrylwanden: dé oplossing voor je douche

In veel badkamers wordt er gebruik gemaakt van een betegelde douchewand. Hoewel tegels erg populair zijn, kunnen er wel eens ernstige vochtproblemen opduiken! In het ergste geval komen slecht geplaatste tegeltjes los vanwege het vocht, of kleuren de voegen na een tijdje zwart en worden ze schimmelig. Om vochtproblemen en lelijke voegen te vermijden, kun je bij Reynders in Limburg terecht voor de perfecte oplossing: acrylwanden voor je douche.

 

Zeep, kalk en schimmel zijn geen probleem met acrylwanden

Acrylwanden vormen een perfect waterdicht geheel dat geen druppel doorlaat. Er zijn geen voegen om schoon te maken en de gladde wanden zorgen ervoor dat zeep- en kalkresten zich niet gemakkelijk op de wanden kunnen vastzetten. Acrylwanden zijn dus niet alleen bijzonder eenvoudig in onderhoud, ze zijn ook zeer hygiënisch en passen in elke badkamer.

Wij maken je acrylwanden op maat
Voor
Zeep, kalk en schimmel zijn geen probleem met acrylwanden.
Na

Wij maken je acrylwanden op maat

Een douche met acrylwanden kan in iedere badkamer geplaatst worden. De acrylplaten worden immers op maat gemaakt, zowel in L- als in U-vorm. Hierdoor kunnen de acrylplaten perfect in elk badkamerinterieur ingewerkt worden. De platen worden met silicone aan elkaar bevestigd. Ook bij renovaties vormen acrylwanden een eenvoudige, waterdichte oplossing: ze kunnen namelijk gewoon tegen een bestaande tegelwand geplaatst worden. Je oude tegels moeten dus niet uitgebroken worden!

NIEUW!!! Soft floor douchebak en soft wall wanden

Wie voor zijn badkamer toch een landelijkere, warmere stijl verkiest kan sinds kort net zo goed genieten van de voordelen van acrylwanden: de nieuwe soft wall wanden van ARTisSan combineren alle pluspunten van acrylwanden met een zachter, warmer design. Toch boeten deze soft wall wanden niets aan kwaliteit in, integendeel! De soft wall wanden van ARTisSAN zijn siliconenvrij en geven bacteriën en schimmels geen kans. Dit sterke staaltje technologie maakt de wanden bovendien erg geschikt voor de medische sector, omdat ze voldoet aan de hoogste normen in hygiëne. De bijhorende soft floor douchebak wordt uitgerust met een toplaag die niet alleen aangenaam voelt aan de voeten, maar ook grip en stabiliteit geeft, zelfs met water en zeep. Deze soft floor douchebakken zijn op maat verkrijgbaar!

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer te weten komen over acrylwanden voor je nieuwe douche?

Kom eens langs!

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer te weten komen over acrylwanden voor je nieuwe douche? Of ben je die vieze voegen gewoon beu? Kom dan eens langs om te praten over jouw waterdichte, op maat gemaakte oplossing, of stuur ons een mailtje via info@reynders-sanitair.be. Ben je al zeker van je stuk? Dan kan je ons steeds gratis en vrijblijvend een offerte vragen.

acrylwanden acrylwanden douche douche badkamer douchebak acrylwanden acrylwanden douche douche badkamer douchebak acrylwanden acrylwanden douche douche badkamer douchebak

Tevreden met de installatie van de nieuwe gasketel. Prima plaatsing en propere afwerking, alsook de service na plaatsing is prima.

Evers - Luts uit Alken

Franky stond/staat steeds paraat indien er vragen of problemen waren/zijn. Dit waardeer ik enorm.

Zeer tevreden klant uit Kermt

Correct, heldere info en volgens onze wensen/afspraken, kortom een echte vakman. Wij kunnen Franky echt aan iedereen aanbevelen!

Fam Lorquet - Douc� uit Hasselt

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe verwarmingsinstallatie. De plaatsing gebeurde z��r vlot ook al was de plaatsingsruimte een compacte kelderomgeving. De correcte werking van Franky Reynders en zijn team heeft ons aangenaam verrast en dit al vanaf het moment bij offerteaanvraag!

Familie Pastoors - Winters

De werken werden mooi volgens planning en vakkundig uitgevoerd. De prima afwerking was dan nog een extra troef, waar ik veel belang aan hecht. Wij zijn dan ook tevreden klant van deze firma, waarvoor dank.

Jacky Vandeweert

De zaakvoerder pakte de totaalrenovatie van onze badkamer grondig aan. We kozen alle tegels en het sanitair met zijn vriendelijke, attente echtgenote. De werken werden met een enorme precisie uitgevoerd. Het voegwerk benadert de perfectie. Een echte aanrader!

Een klant uit Gruitrode
acrylwanden acrylwanden douche douche badkamer douchebak acrylwanden acrylwanden douche douche badkamer douchebak
Reynders
Ondernemerspark 15 3650 Dilsen
089/657266 Visit our site for the latest prices.